Home » Over mij

Klijmij-Security

Klijmij-Security

Over mij

In 2018 ben ik gestart met Klijmij-Security. Ik ben Richard Klijmij. Sinds 2013 ben ik werkzaam binnen het domein Integrale Beveiliging. Ik heb 9 jaar bij het Ministerie van Defensie gewerkt als medewerker Integrale Beveiliging (3 jaar) en adviseur Integrale Beveiliging (6 jaar). In 2014 heb ik een opleiding gevolgd voor het verrichtten van (nood-)openingen van brandkasten, kluizen, waardekasten en sleutelkluizen binnen het Ministerie van Defensie.

Klijmij-Security

Dit heeft ertoe geleid dat ik met Klijmij-Security ben gestart. Ik kan u van dienst zijn bij problemen met uw kluis wanneer deze niet meer open gaat. Ook kan ik onderhoud plegen aan de kluis wanneer of voordat deze wat lastiger open gaat in vergelijking met de tijd dat deze nieuw was.

Kluiskopen.eu

Tevens verkoop ik nieuwe en gebruikte kluizen via kluiskopen.eu, waarbij ik alleen producten verkoop waar ikzelf volledig achter sta. Voor de actuele voorraad verwijs ik u graag naar mijn site kluiskopen.eu, waar u in de tab gebruikte kluizen de aanwezige kluizen kunt vinden. Ook vind u daar de tab kluizenkiezer, waar uw informatie vind om tot de juiste kluis voor uw situatie te komen.

Wilt u een nieuwe kluis? Dan kunt u via e-mail, WhatsApp of telefonisch contact met mij opnemen om uw wensen kenbaar te maken en voor het verkrijgen van eventueel aanvullend advies waarna ik u kan voorzien van een offerte. Indien ik bij telefonisch contact niet direct kan opnemen zal ik u zo spoedig mogelijk terugbellen indien het telefoonnummer zichtbaar is, heeft u een afgeschermd nummer dan verzoek ik u om via e-mail of WhatsApp contact op te nemen of op een later tijdstip terug te bellen.

Bij SOBA Security Opleidingen heb ik de opleiding Erkend Verankeraar Kluizen gevolgd. Ik kan dan ook behulpzaam zijn bij het verankeren van de kluis volgens de juiste specificaties.

Gevolgde opleidingen:

Post-HBO DHM Security Management,

Preventie adviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen,

certificaat Erkend Verankeraar Kluizen

en opleidingen voor Beveiligingsfunctionaris niveau 1, 2 & 3 Defensie.